Во Подгорица ечи МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ за време на полициски час!

0
983

На социјалната мрежа Фејсбук се појави видео на кое жители во станбена населба во Подгорица ја пеат една од најубавите македонски песни на сите времиња.

Станарите на цел глас ја пеат Македонски девојче! Уживајте и споделете го ова видео!

Поздрав од Подгорица, Црна Гора!За време на полициски час во Подгорица на цел глас се пее Македонско девојче….❤️❤️❤️

Posted by Зоран Апостоловски on Sunday, April 19, 2020