Градоначалникот на Куманово емотивно сведочеше за последиците од вирусот во градот

0
586

Во утринската емисија на телевизија Сител во живо преку видео врска се јави градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски, кој пред неколку дена објави дека е позитивен на Ковид-19.

Со насолзени очи тој ја раскажува состојбата во градот. Погледнете го неговото емотивно обраќање во живо ова утро.