Се запалил метален ормар за струјомери на ЕВН во Велес

0
4964
Assault team member comes through the window on fire
На 16.04.2020 во 23.30 часот во СВР Велес било пријавено дека настанал пожар на метален ормар за струјомери на ул.„Бл.Страчковски“. Металниот ормар бил во сопственост на ЕВН.
Пожарот бил изгаснат од Противпожарната единица од Велес со брза. Деталите за пожарот се сеуште непознати а увид на местото на настанот извршила увидна екипа од СВР Велес.