НАЈНОВИ ПРЕПОРАКИ: Полицискиот час се укинува, Македонија ги отвора границите на 1 јуни

0
59284

Од 1 јуни се отвораат границите на Македонија, а полицискиот час се укинува, препорачува Комисијата за заразни болести, дознава Фактор.

Состанокот беше утринава, а според нивните сугестии дозволено е кафулињата и угостителските објекти да се отворат во четврток.

СИТЕ ОСТАНАТИ МЕРКИ ПРОЧИТАЈТЕ ГИ НА: faktor.mk