(ВИДЕО) Еве што прави Шварценегер по 50 пати на ден!

0
177

За да ја крене совеста на луѓето ширум светот, еден од најпознатите актери и идол на многумина Арнолд Шварценегер направи мал туторијал како се мијат рацете.

„Ги мијам рацете минимум 50 пати на ден. Што и да направам, после тоа ги мијам рацете“, вели Арнолд.