(ВИДЕО) Италија ги ЛАЖИРАШЕ БРОЈКИТЕ НА ПОЧИНАТИТЕ од коронавирус тврди италијански пратеник

0
2469

Италијанскиот пратеник Виторио Сгарби вели дека целата хистерија околу коронавирусот била една голема измама. Тој исто така вели дека Италија ги лажирала податоците за починатите и дека повеќе од 96% од Италијанците не починале од коронавирусот.