Барате одлична книга? Погледнете ги нашите предлози.

0
210

Неоспорен е фактот дека секому одвреме-навреме му годи да прочита добра книга. Па погледнете ги подолу нашите предлози:

  1. Мисли и збогати се-Наполеон Хил

Мисли и збогати се - Наполеон Хил

2. Алхемичарот-Пауло Коелјо

Алхемичарот - Пауло Коелјо

3.Малиот принц, Антоан де Сент Егзипери

Малиот принц - Антоан де Сент-Егзипери4.Господарот на прстените-Џ.Р.Р.Токлин

Драми и романси на Сакам Книги

5.Коефициент на љубовта-Хелен Хоанг

Коефициент на љубовта – Хелен Хоанг