Еве како да си направите сами заштитна маска (ВИДЕО)

0
300

Во ек на покачување на цените на маските за заштита, ви препорачуваме да го погледнете ова кратко видео и да научите да си направите маска во само неколку чекори со материјали кои веќе сите ги имаме дома на располагање.