Направете прекрасни велигденски јајца со лак за нокти

0
409

Велигденските празници се наближуваат, па време е да започнеме да ја планираме велигденската трпеза и да собираме идеи за бојадисување на јајца. Традицијата на боење на Велигденски јајца не е нова и е празнувана од сите христијани, буди размена на позитивни емоции и секоја година е обожавана од голем број од нас.

Секоја декорација на Велигденските јајца е посебна и убава за себе, па ние ви предлагаме една интересна идеа.