(ВИДЕО) Едноставен рецепт за крофни

0
317

Во следното видео ќе можете да видите еден едноставен рецепт за правење на вкусни крофни.

Потребни состојки:
– Вода – 170мл
– Квасец – 7гр
– Брашно – 300гр
– Масло – три големи лажици