(ВИДЕО) Ова е детето кое ги синхронизира Мемо и Џан во „Близнаци“

0
1017

Заврши турската серија „Близнаци“ која имавме прилика да ја гледаме на телевизија Сител секој работен ден од 20 часот.

Главни ликови во серијата беа Мемо и Џан, кои како близнаци на почетокот живеат разделено но подоцна судбината на интересен начин ги спојува.

Нив во серијата ги синхронизира 12-годишниот Димитар Христовски, кој вели дека со радост ја работи синхронизацијата и во иднина се гледа како актер.